Greenfee, kort & golfbil

Greenfee 9-hålsbanan

Senior Junior
Alla dagar                                      150 kr 75 kr

• Golfhäftet: betalar halv ordinarie greenfee helgfria vardagar
  • Lannalodge: fullbetalande medlemmar betalar halv ordinarie greenfee alla dagar i veckan
  • Nora GK: fullbetalande medlemmar spelar fritt alla dagar.
  • Bryngfjorden GK: fullbetalande medlemmar spelar fritt alla vardagar.
  • Falun/Borlänge GK: spelar fritt två gånger per år på anläggningen.
  • Kristinehamns GK: fullbetalande medlem betalar 100 kr i greenfee alla dagar i veckan.
  • Vadstena GK: fullbetalande medlem betalar 280 kr i greenfee helgfria vardagar samt helgdagar efter kl. 14.00. Juniorer spelar fritt alla dagar i veckan.
  • Saxå GK: 20% rabatt på ordinarie greenfee helgfria vardagar
  • Medlem 9-hålsbanan: betalar 200 kr vardagar, 250 kr lör, sön & helgdag vid spel på 18-hålsbanan. Betalar 100 kr i tävlingsgreenfee vid tävling
  • Vardagsmedlem: spelar fritt tisdag-fredag med start före kl. 15.00, måndag hela dagen. Övriga tider erläggs halv ordinarie greenfee. Gäller även 9-hålsbanan.
  • Vår/höstmedlem: spelar fritt exklusive tiden 15 juni-15 augusti. Under denna tid erläggs halv ordinarie greenfee. Gäller även 9-hålsbanan.

Spelare med kort

Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Örebro läns golfdistriktsförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) samt svenska PGA-medlemmar kan erbjudas 1 fritt spel per år.

För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort/medlemskort uppvisas.

Lokala regler

Lokala regler 2016

Golfbil

Karlskoga Golfklubb har fem stycken golfbilar för uthyrning. Spelare kan hyra golfbil till nedanstående priser:

Medlem 80+ med läkarintyg 50 kr
Medlem med läkarintyg 150 kr
Gäst med läkarintyg 200 kr
Medlem- och gäst utan läkarintyg 300 kr

Bokning av golfbil sker till receptionen, tel 0586-72 81 90.

Observera att det är krav på körkort med behörighet B för att få hyra och framföra golfbil. Vid tävling måste godkänt läkarintyg uppvisas.

Intag av alkoholhaltiga drycker innan och under ronden är absolut förbjudet vid framförande av golfbil.

Golfbilar