Samarbeten 2018

Nora Golfklubb

Fullbetalande medlem spelar fritt samtliga dagar i veckan. (gäller när båda anläggningarna är öppna för spel)

Bryngfjorden Golf

Fullbetalande medlem spelar fritt mån-fre hela 2018. Ingen tävlingsgreenfee vid tävling för fullbetalande medlemmar.

Kristinehamns GK

Fullbetalande medlem betalar 100 kr i greenfee samtliga dagar i veckan. Ingen tävlingsgreenfee vid tävling för samtliga medlemskapstyper.

Lannalodge Golf Resort

Fullbetalande medlem betalar halv ordinarie greenfee alla dagar i veckan på både 18- och 9-hålsbanan.
Vid tävling gäller ordinarie tävlingsgreenfee.

Falun/Borlänge

Fritt spel två ggr per år för alla medlemmar f om 14 maj. Vid gruppbokningar med fler än 10 spelare erläggs greenfee med 100 kr/pers. Överenskommelsen gäller ej vid tävlingar

Degerfors Golf

Fullbetalande medlem kan köpa golfpass som gäller fritt spel alla dagar i veckan. Priset är 1 795 kr för senior och 900 kr för junior.

Vadstena GK

Fullbetalande seniorer betalar 280 kr i greenfee på helgfria vardagar samt helgdagar efter kl. 15.00. Juniorer upp till 21 år spelar fritt alla dagar i veckan.
Vid tävling gäller aktuell tävlingsgreenfee. Lör, sön, helgdag samt midsommarafton gäller ordinare greenfee fram till kl. 15.00.

Saxå GK

20% rabatt på ordniarie greenfee helgfri måndag-fredag.