Karlskoga GK

Nyheter

27, Maj 2020

Gräsroten

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna. Gör det på svenskaspel.se/grasroten eller hos ditt ombud.  Läs mer »

18, Maj 2020

Banrapport maj

Efter en gynnsam vinter så har vi idag spelat golf på 18 hålsbanan i 1,5 månad. Helt otroligt. Då läget är som det är i världen idag så blir det väldigt mycket spel på banan vilket förstås är kul men vi måste förstå att vi står inför en riktigt tuff säsong. Vi kan se att slitageskador på tee, greenområden, fairway och gångstråk kommer att bli extremt i år och det kommer krävas extra skötselåtgärder i perioder. Läs mer...  Läs mer »

23, April 2020

Kursprogram 2020

Nu finns årets kursprogram utlagt på hemsidan. Vi fortsätter med 36-54, inspirationsträning och utvecklingsträningen, fullständigt program hittar ni nedan. Anmälan sker via mail till info@karlskogagk.se eller på plats i receptionen, gäller samtliga grupper. Läs mer...  Läs mer »

22, April 2020

Kiosken öppnar

Torsdag 23 april öppnar kiosken vid hål nio för säsongen. Till en början kommer kiosken vara öppen utan bemanning kl. 09.00-16.00 alla dagar i veckan. Det kommer finnas normalt utbud med dricka, korv, mackor, godis. Betalning sker via Swish, fyll i datum, vara och belopp i kasaboken som finns i kiosken. Följande riktlinjer gäller vid kiosken med hänsyn till Covid-19 Läs mer...  Läs mer »

21, April 2020

Nedslagsmärken

Tyvärr har säsongen startat med väldigt många olagade nedslagsmärken på våra greener. Ett nedslagsmärke som inte lagas självläker inte, utan det kan vara kvar flera veckor beroende på när banpersonalen luftar och/ eller sanddressar nästa gång. Först då blir ytan jämn, men för fläcken med döende gräs som sedan blir en bar fläck kan det ta ytterligare några veckor innan den växer igen. Läs mer...  Läs mer »

15, April 2020

Juniorträning

Årets juniorträning startar tisdag 21 april, glöm inte att anmäla er innan! Tider för de olika grupperna hittar ni via länken nedan. Anmälan skall innehålla: Namn, eventuellt Golf-id, mobilnnummer, e-postadress samt namn, mobilnummer och e-postadress till målsman. Anmälan skickas via e-post till info@karlskogagk.se Läs mer...  Läs mer »

7, April 2020

Börja spela golf!

2 maj startar årets första kurs för säsongen, vi kör intensivt under tre dagar fördelat på två helger och det finns fyra olika grupper att välja på med olika startdatum. Kursen kostar 2 995 kr och då ingår kurs, teorimaterial och fritt spel på anläggningen hela 2020. Läs mer...  Läs mer »

7, April 2020

Restaurangen öppnar 9 april

Golfrestaurangen öppnar torsdag 9 april kl. 09.00. På grund av rådande situation kommer det endast finnas ett enklare utbud med goda smörgåsar, bullar, kakor, grillad korv samt dryck/öl. Det kommer inte serveras någon dagens lunch tills vidare. Kiosken vid hål 9 kommer inte hålla öppet. Öppettiderna är kl. 09.00-15.00 alla dagar i veckan. Läs mer...  Läs mer »

7, April 2020

Flyttad städdag

Årets städdag var planerad till lördag 18 april men på grund av coronaviruset skjuter vi på städdagen till hösten. Vi återkommer med nytt datum i god tid innan via utskick, hemsida och sociala medier.  Läs mer »

3, April 2020

Tävlingsverksamhet

Idag har Svenska Golfförbundet kommit ut med nya riktlinjer för tävlingsverksamhet på golfklubb med anledning av Coronaviruset. ”SGF:s skarpa rekommendation till GDF och golfklubbarna är att folkhälsan – och golfens ansvar att motverka smittspridningen – ska stå i fokus och att GDF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet, men inte sällskapsspel (träning). Läs mer...  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna