Karlskoga GK

Nyheter

26, September 2018

Höst på Karlskoga GK

Sista speldag på 18-hålsbanan är 14 oktober, därefter stänger den helt för spel. Får vi torrt och gynnsamt väder under oktober har greenerna på hål 1, 3, 5 och 10 möjlighet att återhämta sig innan vintern kommer och vi får möjlighet att jobba ostört med nya green på hål 7, dräneringar och övriga förbättringar på banan. Blir det en regnig och blöt månad undviker vi onödigt slitage och risken för spridning av mögelsporer på greenerna. Läs mer....  Läs mer »

21, September 2018

H50 scratch

H50 laget spelade 13/9 Mellansvenska Scratchserien i Linköping och landade på fina 391 slag. Detta gav en tredjeplats endast knappt slagna av hemmalaget Linköping och segrande Katrineholm. Karlskoga GK är därmed också klara för finalspelet som spelas i Karlstad söndag 7/10. I laget spelade denna gång P-Å Gustafsson, Per Söderström, Janne Wilhelmsson, Anders Johansson, Robert Norin och Pelle Moberg.  Läs mer »

10, September 2018

Funktionärsgolf 2018

Alla som har hjälpt till med bollplockning, tävlingar, klubbvärdar, arbete på banan och övrigt ideellt arbete i klubben är inbjudan till Funktionärsgolfen som i år spelas söndag 30 september med första start kl. 07.30. Observera att deltagande på städdagen inte räknas som ideellt arbete. Efter avslutad tävling bjuder vi på lunch i restaurangen i samband med prisutdelningen. Läs mer...  Läs mer »

31, Augusti 2018

Banrapport

Vi närmar oss september och vi borde vara på väg mot hösten men vädret fortsätter att överraska. Med varma temperaturer på dagar och nätter har vi fina förhållanden för golfspel. Det är också bra förhållanden för svampen och det märker väl ni som är i skogen och plockar svamp. Vi får mycket frågor om greenerna just nu om vad som har hänt. Läs mer...  Läs mer »

28, Augusti 2018

Golfresan on Tour 2018

Vinn en utlandsvistelse till Lumine Golf & Beach Club (Barcelona) eller ett multifordon från Ellwee (värde 49.900:-) OCH 12 flaskor Taittinger champagne! Anmäl dig och spelpartner till årets roliga tävling för amatörer, på min golf/golf.se! Öppen för gäster och medlemmar. Golfresan on Tour arrangeras på Karlskoga GK söndag 9 september. Läs mer...  Läs mer »

17, Augusti 2018

Möckelnslaget 2018

Välkomna till Karlskoga GK och Degerfors Golf för en tvådagars partävling 1-2 september. Spelformen är irish greensome i två klasser med blandad startordning båda dagarna, dag två är hela startfältet seedat med ledarbollarna sist. Anmälan sker via golf.se till Karlskoga GK senast 30 augusti kl. 15.00. Mer information om tävlingen hittar ni i inbjudan nedan. Stort tack till våra lokala företag i Karlskoga och Degerfors som ställer upp med ett stort prisbord!  Läs mer »

12, Juli 2018

Halv årsavgift!

Från och med 15 juli gäller halv årsavgift för samtliga medlemskapstyper förutom greenfeemedlemskap för nya medlemmar. Befintliga medlemmar som vill uppgradera sitt medlemskap betalar halva mellanskillnaden. Kontakta oss via info@karlskogagk.se eller 0586-72 81 90 så hjälper vi er!  Läs mer »

2, Juli 2018

Golfveckans mästare 2018

Vinn en egen parkeringsplats på Golfveckan! Du samlar poäng i varje tävling du är med i, de 10 bäst placerade i varje klass per tävling får poäng. Segraren utses och prisutdelning sker i samband med middagen efter avslutat spel på Krögarslaget. Läs mer...  Läs mer »

21, Juni 2018

Flyttade utslagplatser hål 12

Arbetet med att riva ut dammluckorna vid Angsjödammen vid hål 12 som vi har aviserat tidigare har startat. Syftet med utrivningen är att återskapa ett naturligt sjöutlopp ur Angsjön, som har reglerats sedan mitten av 1800-talet, och i förlängningen skapa en vandringsväg för ädelfisk uppströms. En ansökan om att återuppta vattenkraftproduktion vid Valåsdammen vid hål 16 är inlämnad av en privat aktör där planen är att riva ut de befintliga luckorna... Läs mer......  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna