Karlskoga GK

Nyheter

21, April 2017

Upptaktsträff och juniorträning

Tisdag 2 maj bjuder juniorkommittén in till en upptaktträff för juniorer med föräldrar i golfrestaurangen kl. 17.30. Vi kommer att informera om årets verksamhet för klubbens juniorer inkl. Skandia Tour där det finns lite nyheter kommande säsong. Årets juniorträning startar onsdag 3 maj, glöm inte att anmäla er innan! Tider för de olika grupperna hittar ni via länken nedan. Läs mer...  Läs mer »

21, April 2017

18-hålsbanan öppnar 22 april

Nytt datum för öppning blir lördag 22 april kl. 13.00. Det ligger lite snö kvar i kanterna och på skuggiga platser men för övrigt ser det fortsatt bra ut. Eftersom det är kalla nätter med minusgrader fram till helgen så håller vi lite på öppningen. Tidsbokning sker via golf.se som vanligt. Receptionen håller öppet kl. 08.00-16.00 under helgen. Läs mer...  Läs mer »

18, April 2017

Städdag 22 april

Årets städdag genomförs lördag 22 april kl. 09.00. Plats: Samling vid maskinhallen där ni blir tilldelade ett hål att städa. Vilken typ av ersättning ni vill ha anmäls till arbetsledaren på respektive hål och denna ersättning utbetalas under dagen, dock ej kontanter. Reservdagar för de som har förhinder blir tisdag till fredag 18 till 21 april. Obligatorisk anmälan om detta till kansliet.Obs!! detta är reservdagar för de som absolut inte kan komma den 22 april. Läs mer...  Läs mer »

13, April 2017

Damernas vårresa

Vårresa med damerna till Lundsbrunn GK lördag 6 maj 2017. Kaffe o smörgås, buss, greenfee, rangepolett och mat kostar 500 kr. Vi samlas kl. 08.00 på busstationen och åker gemensamt med buss. Vagnar får medtagas då det finns plats i bussen. Anmälan senast söndagen den 30 april på golf.se. Anmälan är bindande. Max antal deltagare är 24 personer. Läs mer...  Läs mer »

11, April 2017

Uppskjuten öppning av 18-hålsbanan

Då prognosen för påskhelgen visar fortsatt regn och kalla dagar och nätter kommer 18-hålsbanan inte att öppna under påskhelgen. Receptionen och restaurangen håller stängt långfredag-annandag påsk och öppnar åter tisdag 18 april. Vi återkommer med nytt besked om status på 18-hålsbanan i början av nästa vecka. Glad påsk!  Läs mer »

4, April 2017

Tidsbokningen har öppnat

Det går nu att boka tider från kl. 12.00 torsdag 13 april då 18-hålsbanan planerar att öppna för säsongen. Starttider bokar ni som vanligt via golf.se eller mgmobil.se. Vi har uppdaterat tidbokningsreglerna inför säsongen, de hittar ni via länken nedan. Läs mer...  Läs mer »

3, April 2017

Reseberättelse klubbresa La Sella

Klubbens vårresa gick denna vår till La Sella Golfresort belägen på Spaniens östkust mellan Alicante o Valencia. Banan består av tre 9-håls-slingor som i kombination bildar tre 18-hålsbanor (Llebeig, Gregal och Mestral). Alla har olika karaktär. Två kombinationer är något lättare och en är lite mer utmanande. Arkitekten bakom banorna är ingen mindre än José Maria Olazábal. Läs mer...  Läs mer »

3, April 2017

Drivingrangen öppnar

Måndag 3 april öppnar drivingrangen för säsongen! Ni kan redan nu köpa ert årskort i receptionen. Ett personligt singelkort kostar 795 kr och ett familjekort 1 095 kr. Dessa priser gäller endast medlemmar. Icke medlem kan köpa ett singelkort för 1 500 kr. En pollett kostar 20 kr och det går att betala direkt på bollautomaten med betalkort. Läs mer....  Läs mer »

31, Mars 2017

Banrapport

Arbetet på banan rullar på och igår så blev vi klara med dräneringen i den högra bunkern på hål 6. På måndag påbörjas arbete med ny bevattning på de nya utslagsplatserna på hål 3. Igår så mättes jordtemperaturen i chipping greenen och det visade att på 10 cm djup var det 2,5 grader. Som sagts förrut så behöver gräsplantan ca 8 grader för att få igång fotosyntesen(växten tar in koldioxid, vatten och solenergi som den sedan omvandlar till syre och druvsocker) och näringsupptag. Läs mer...  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna