Karlskoga GK

Nyheter

27, November 2019

Banrapport november

Vi har varit med om en otroligt solfattig och blöt månad. Månaden startade med att vi fick kyla och lite tjäle för att sedan gå över i snö och regn vilket har gjort att vi har en något fuktig bana. Banan ser trots vädret ut att må bra och skötselschemat har kunnat följas som planerat bortsett från fairwayluftningen som får vänta till våren. Läs mer...  Läs mer »

26, November 2019

Golfhäftet Black Friday hela veckan!

Köper ni Golfhäftet 2020 under Black Friday kampanjen den 25 november till 1 december får ni 30 dagars Storytel/Ztory samt även Golfhäftet PLUS med på köpet (169kr + 199kr) Vid köp av 2st Golfhäftet 2020 får ni dessutom välja en gåva. Välj mellan ett par strumpor, handduk eller golfhandske! Läs mer...  Läs mer »

20, November 2019

Höstårsmöte 27 november

Välkommen till Stallet Bofors onsdag 27 november kl. 19.00 för höstårsmöte i Karlskoga Golfklubb. Föredragningslista, verksamhetsplan, budget samt valberedningens förslag finns i TeeTime nr 2 2019 som ni hittar via länken nedan. Läs mer...  Läs mer »

3, November 2019

Klubbresa till Tunisien

Följ med Karlskoga GK till Tunisien och Marhaba Palace 17 april 2020! Välj själva om ni vill åka en eller två veckor. Tunisien ligger bara några timmars flygresa bort men är ändå som en annan värld. De myllrande basarerna, de fina stränderna och det sköna vädret är bara början. Under veckan blir det spel på El Kantaoui Golf Course som erbjuder två 18-hålsbanor - Panorama och Sea Course. Dessa två banor av olika karaktär gör att din golfupplevelse blir både intressant och omväxlande. Läs mer.  Läs mer »

23, Oktober 2019

Häng i Hallen Golftjej Örebro

Kom och träna med Golftjej Örebro i Örebro Golfhall. Häng i hallen är en möjlighet för ALLA länets tjejer att träffas och träna tillsammans. Det spelar ingen roll om Du redan tillhör en klubb och har handicap och eller om Du aldrig testat på golf. Är Du tjej och är mellan 0-21 så är Du välkommen. Under hösten kommer det att finnas 3 tillfällen för tjejer att träffas och träna. Träningen består av både slag och närspel. Läs mer...  Läs mer »

22, Oktober 2019

Banrapport oktober

Då var årets sista runda spelad på 18-hålsbanan. De sista veckorna har vädret varit emot oss då det har regnat en hel del. Banan har klarat sig bra och vi ser att all dränering och brunnar på fairway gör nytta. Vi slutade med ruff och fairwayklippning för att undvika en massa körskador. Läs mer...  Läs mer »

11, Oktober 2019

Baninformation

Sista speldag på 18-hålsbanan är söndag 20 oktober, därefter stänger den helt för säsongen. Det är fortsatt bilförbud på banan. En ny banrapport från Mikael Heiche om läget inför övervintringen kommer under vecka 42. Ordinare greenfee är reducerad till 200 kr. Drivingrangen stängs av i samband med att 18-hålsbanan stänger. Kiosken på hål 9 har stängt för året, det är för låg beläggning för att ha den öppen kommande helg. Läs mer...  Läs mer »

27, September 2019

Höst på Karlskoga GK

Det finns i år inget fast datum för stängning av 18-hålsbanan, vi får se hur hösten utvecklar sig med väder och risk för skador på greenerna. Målet är att hålla öppet någon vecka längre än de tre senaste säsongerna men vi vill inte riskera att få mögelskador om vädret inte är gynnsamt. 9-hålsbanan håller vi öppet så länge det är snö, is- och frostfritt. Läs mer...  Läs mer »

18, September 2019

Funktionärsgolf 2019

Alla som har hjälpt till med bollplockning, tävlingar, klubbvärdar, arbete på banan och övrigt ideellt arbete i klubben är inbjudan till Funktionärsgolfen som i år spelas söndag 29 september med första start kl. 08.00. Observera att deltagande på städdagen inte räknas som ideellt arbete. Efter avslutad tävling bjuder vi på lunch i restaurangen i samband med prisutdelningen. Läs mer...  Läs mer »

16, September 2019

Banrapport september

Vi är två veckor in i september och beläggningen på banan är fortfarande hög. Vi har gjort en lyckad stödsådd på greenerna samt en kraftig vertikalskärning. Vertikalskärningen på vissa greener för att de är riktigt täta och på några andra för att ta bort alger och få en bättre miljö. Vi har höjt klipphöjden med några tiondelar (ny klipphöjd 3,5mm) på grund av allt regn och vi dressar mycket tätare nu för att stärka och skydda gräset. Läs mer...  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna