Karlskoga GK

Nyheter

12, Oktober 2017

Stängt för säsongen

Tyvärr stänger 18-hålsbanan omgående för säsongen, det är inte spelbart efter nattens och förmiddagens regn och det kommer inte hinna torka upp under helgen. I samband med det stänger även drivingrangen, restaurangen och shop/reception för säsongen. 9-hålsbanan håller öppet så länge det är snö/is och frostfritt. Vi tackar för i år och önskar er välkomna tillbaka till säsongsstarten 2018! Personal & styrelsen Karlskoga Golfklubb  Läs mer »

9, Oktober 2017

Höst på Karlskoga GK

Sista speldag på 18-hålsbanan är 15 oktober, därefter stänger den helt för spel. Då 18-hålsbanan stänger kommer även drivingrangen att stänga helt för året, även för övning med egna bollar. Ordinarie greenfee på 18-hålsbanan är reducerad med 100 kr resten av säsongen. Får vi torrt och gynnsamt väder under oktober har vi möjlighet att jobba ostört med dräneringar och övriga förbättringar på banan. Läs mer...  Läs mer »

29, September 2017

Klubbresa till Alicante 2018

Följ med Karlskoga GK på vårresa till Bonalba, Alicante 15-22 april 2018! Denna härliga region badar i sol med inte mindre än 320 soldagar per år. Bonalba ligger strax utanför Alicante och bjuder på en naturskön semesterbana med trevlig och omväxlande layout. Under veckan blir det iäven spel på Alenda Golf som är en mycket uppskattad anlägning på grund av den fina banan samt träningsmöjligheterna som erbjuds. Läs mer...  Läs mer »

19, September 2017

Inga träklubbor på rangen

Tyvärr fortsätter problemen på drivingrangen, det har landat tre bollar tillpå en av de nyatomterna på höger sida den senaste veckan. Därför är det inte tillåtet att använda träklubbor och hybrider på rangen resten av säsongen. Om inte förbudet respekteras kommer rangen omedelbart att stänga resten av säsongen. Läs mer...  Läs mer »

12, September 2017

Funktionärsgolf 2017

Alla som har hjälpt till med bollplockning, tävlingar, klubbvärdar, arbete på banan och övrigt ideellt arbete i klubben är inbjudan till Funktionärsgolfen som i år spelas söndag 24 september med första start kl. 08.00. Observera att deltagande på städdagen räknas inte som ideellt arbete. Efter avslutad tävling bjuder vi på lunch i restaurangen i samband med prisutdelningen. Anmälan till tävlingen sker via svenskgolf.se. Välkomna!  Läs mer »

12, September 2017

Avslutning Seniorgolfen

Avslutningstävling i seniorgolfen Golf Tisdag 26 sept. samt Mat och Prisutdelning. Följande gäller: Tävling på dagen som vanligt, ingår ej i OOM. Startavgift 50.-. De 4 bästa i varje klass erhåller pris. På kvällen mellan 18.00 - 22.00 Buffé samt prisutdelning i Golfrestaurangen. Buffé meny: Ugnsbakad laxfilé, Helstekt fläskfilé med potatisgratäng. Sallader, såser, smör o bröd, lättdryck samt kaffe och kaka. Läs mer...  Läs mer »

1, September 2017

Avslutning för damerna

Sommaren närmar sig sitt slut och det vore trevligt att träffas och summera golfsäsogen som varit. Damernas avslutningträff hålls på restaurang Chinggis Khan torsdag 28 september kl. 18.00. Mer information hittar ni i inbjudan nedan, sista anmälan är 26 september. Läs mer...  Läs mer »

30, Augusti 2017

Vad händer med drivingrangen?

Det har varit en minst sagt besvärlig sommar på baksidan av vårt klubbhus. Tomterna på höger sida om rangen som stått osålda i många år har helt plötsligt blivit sålda och bebyggda under våren/sommaren. Tyvärr är inte precisionen bland våra golfare på rangen ofelbar och det har landat ett flertal bollar på tomten som bebyggdes först. Ägaren av den tomten/huset fick framrutan på sin bil krossad av en rangboll mitt på dagen en söndag för ett par veckor sedan. Läs mer...  Läs mer »

22, Augusti 2017

Golfresan on Tour 10 september

Vinn en utlandsvistelse eller ett multifordon för golfbanan och hemma från Ellwee (värde 49.900:-) OCH 12 flaskor Taittinger champagne! Golfresan on Tour söndag 10 september! Anmäl dig och spelpartner till årets roliga tävling för amatörer, på min golf/golf.se! Öppen för gäster och medlemmar. Golfresan on Tour arrangeras på Karlskoga GK söndag 10 september. Greensome tvåmannalag, åldersgräns 18 år. Läs mer...  Läs mer »

21, Augusti 2017

Möckelnslaget 2017

Välkomna till Degerfors och Karlskoga GK för en tvådagars partävling 2-3 september. Spelformen är irish greensome i två klasser med blandad startordning båda dagarna, dag två är hela startfältet seedat med ledarbollarna sist. Anmälan sker via golf.se till Degerfors Golf senast 30 augusti kl. 12.00. Mer information om tävlingen hittar ni i inbjudan nedan. Stort tack till våra lokala företag i Karlskoga och Degerfors som ställer upp med ett stort prisbord! Läs mer....  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna