Golfens dag 20 maj

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många - även icke-golfare - som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Karlskoga GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Karlskoga att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi bjuder på bollarna på drivingrangen hela dagen och det är fritt spel på 9-hålsbanan, utrustning finns att låna. Passa även på att äta lunch i golfrestaurangen, aktuell meny finns på startsidan på karlskogagk.se.

Välkomna!