Reseberättelse Montado

Vecka 42 var det dags för höstens klubbresa, denna gång åter igen ett besök till Montado, Portugal.

35 glada resenärer flög ut från ett höstlikt Sverige för att tillsammans spela golf och ha trevligt i ett betydligt skönare klimat.

Det var inte första gången som klubben reste till Montado och det var flera av oss som varit med tidigare. Banan var i gott skick och 18:e hålet är fortfarande lika spektakulärt när man försöker att slå in på ö-greenen inför "alla andra" som sitter och tittar på.

Vädret var perfekt för golf, inte fullt lika varm som det varit tidigare. Det hade till och med kommit lite regn vilket de inte hade haft sedan i våras. Fram emot slutet av vår vistelse blev det dock lite varmare och några passade på att fylla på lite solbränna.

Vi deltog alla i Eastons tävlingar och Yvonne Bergman blev veckans spelare efter en fantastisk runda på Quinta do Peru, en bana belägen en bit bort som vi även fick spela på. Vi avslutade golfspelet med en mycket trevlig 4 manna scramble.

Naturligtvis hade vi även denna gång en "ledig dag", en del for in till Lissabon, några till Setubal och det var t o m de som inte kunde avhålla sig från golf den dagen. Dessutom hade Easton ordnat så att vi fick byta ut en av buffémiddagarna på hotellet till en trevlig och god middag på en fiskrestaurang i Setubal. De av oss som följde med på vinprovningen fick träffa en mycket engagerad och intressant representant för en lokal vinodlare som på ett inspirerande sätt berättade om vinframställningen och generöst lät oss smaka av det de producerade.

Vill passa på att tacka alla för en mycket trevlig resa tillsammans och det känns härligt att det "bara" är ett ½år kvar till nästa klubbresa.

Karin Stenström

Trivselkommittén