Drivingrangen är färdigställd

Äntligen är ombyggnationen av rangen klar och vi har öppnat den för alla klubbor. Vi har för närvarande 18 platser men det kommer utökas till 20 platser inom kort.

Priset på årskorten på rangen är oförändrat, 795 kr för ett singelkort och 1 095 kr för en hel familj.

Vi behöver alla intäkter vi kan få på rangen i år och pengarna går direkt tillbaka till föreningens verksamhet, d vs till er medlemmar och er förening, därför har vi valt att inte sänka priset på årskorten trots ombyggnationen.

Det har redan börjat växa på de nyanlagda ytorna, vi vattnar hela dagarna och det varma vädret hjälper till. Det går dock inte att köra med bollplockaren än på någon månad på de nysådda ytorna så vi har hjälp på lördagar och söndagar med handplockning.

Därför kommer rangen vara helt avstängd ca 30-45 minuter varje lördag och söndag kl. 10.00 samt 15.00 då handplockning sker parallellt med maskinplockningen.

Vi ber er även att i största möjliga mån undvika att gå på ytorna som är nysådda.

Tack för ert tålamod!