Golftjej & Häng i Hallen våren 2018

Golftjej Örebro är en gemensam Tjejsatsning i Örebro län där alla som vill får vara med! Är du en tjej som spelar eller vill börja spela golf? I så fall är du välkommen, oavsett vilken spelmässig nivå du befinner dig på, att medverka i Golftjej Örebro. Det är en gemensam satsning från alla golfklubbar/golfanläggningar i Örebro län. Gruppen är öppen för alla tjejer, föräldrar, ledare och projektansvariga som är med i klubb som ingår i Örebro läns Golfdistrikt.

Kom och häng i hallen med Golftjej Örebro. Häng i hallen är ett tillfälle för alla länets tjejer att ses och träna tillsammans. Det spelar ingen roll om du har handicap och tillhör en klubb eller om du aldrig har testat på golf. Är du tjej och mellan 0-21 år så är du välkommen. Under våren kommer det vara 5 tillfällen för tjejerna att träffas, se inbjudan nedan.

Välkomna!

Häng i Hallen våren 2018