Karlskoga GK

Vi behöver er hjälp!

Vi behöver er hjälp!

På grund av ombyggnationen av rangen kommer vi behöva hjälp med handplockning av bollar på det nya området till dess att det går att plocka området med maskin.

Det rör sig om lördagar och söndagar från att rangen öppnar till slutet av juli då vi hoppas att gräset har etablerat sig tillräckligt för maskinplockning. Vi kommer vara tvungna att stänga av rangen en timma kl. 10.00 och 15.00 på lördagar och söndagar då handplockning sker parallellt med maskinplockning av serielagen.

Vi ber er som kan tänka er att plocka boll två timmar en lördag eller söndag i stället för att delta på den ordinarie städdagen nu på lördag 21 april att kontakta oss enligt nedan. Har ni möjlighet att delta mer än en gång är det helt ok, ni får ersättning för alla dagar ni deltar.

Maila eller ring oss på info@karlskogagk.se, 0586-72 81 90 och meddela vilken/vilka lördag eller söndag ni kan ställa upp.

Ersättningen är samma som för städdagen, fyra lunchkuponger i restaurangen, 350 kr i presentkort i shopen eller 300 kr insatt på ert bankkonto.

Det kommer bli en besvärlig första halva av säsongen på rangen men vi ber om ert tålamod, slutresultatet kommer att bli bra!

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna