Golfhäftet Black Friday hela veckan!

Köper ni Golfhäftet 2020 under Black Friday kampanjen den 25 november till 1 december får ni 30 dagars Storytel/Ztory samt även Golfhäftet PLUS med på köpet (169kr + 199kr)

Vid köp av 2st Golfhäftet 2020 får ni dessutom välja en gåva. Välj mellan  ett par strumpor, handduk eller golfhandske!

Du beställer enkelt genom att skicka ett mail till info@karlskogagk.se , ange hur många häften du vill ha så skickar vi dem hem till er tillsammans med en faktura.

Black Friday är här och i år har vi som klubb exklusivitet att tjuvstarta denna kampanj redan från måndag den 25 november till och med 1 december. Ta tillfället i akt och passa på att stödja klubben!

Med Golfhäftet PLUS kan du spela flera gånger på samma bana till halv greenfee. PLUS tjänster gäller bara på de tider som golfklubbar har publicerat på hemsidan, www.golfhaftetplus.com eller i Golfhäftets app. Inköpsvärdet för PLUS är 199 kronor.