Karlskoga GK

Status anläggningen

9-hålsbanan är öppen för spel så länge det är frostfritt. Eventuell greenfee betalas via Swish, uppgifter finns i klubbhuset vid scorekorten.

Drivingrangen är öppen för självplock, alla mattor ligger ute. Vi väntar på att det skall vara plusgrader hela dygnet innan vi kan slå på vattnet i bollautomaten. Service utförs på maskinen 26 mars och då installeras en ny terminal för kortbetalning. Denna vecka kommer även 10 000 nya rangebollar lagom till säsongsstart.
Årskorten på rangen, som ger fria bollar hela säsongen, kommer i år kosta 995 kr för ett personligt kort och 1 595 kr för en hel familj.

Vi planerar för att öppna 18-hålsbanan 17 april men det kan komma att förändras både framåt och bakåt i tid beroende på vädret. Ökningen av marktemperaturen har stått still trots soliga och varma dagar då det har varit flera minusgrader på nätterna. Veckan efter påskhelgen kommer våra tre första säsongsarbetare som skall arbeta på banan. Vi kommer att meddela så fort vi har mer exakt besked om öppning av 18-hålsbanan.

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna