Karlskoga GK

Restaurang

 

 

Dagens lunch Vecka 25

Måndag

Bräckt kassler med ädelostsås och stekt potatis
Sprödbakad torskfilé med skagensås och persiljepotatis
Morotsbiffar med grönsakscouscous och tzatziki

Tisdag

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Skånsk kalops med morötter och rödbetor
Morotsbiffar med grönsakscouscous och tzatziki

Onsdag

BBQ-färsbiffar med rödvinssky och krämig potatisgratäng
Hummerpocherad fiskfilé med varm räksås och potatismos
Morotsbiffar med grönsakscouscous och tzatziki

Torsdag

Mixed grill plate(Fläskfilé,kyckling,het korv) samt div tillbehör
Helstekt fläskkarré med äppelgräddsås och färskinlagd gurka och ugnsrostad potatis
Morotsbiffar med grönsakscouscous och tzatziki

Fredag

Ingen dagens lunch
Morotsbiffar med grönsakscouscous och tzatziki

Lördag

Fläskfilé Black & White med potatisgratäng och rostade rotsaker
Dill- och gräslökspanerad fiskfilé med limemajjo och dillslungad potatis
Morotsbiffar med grönsakscouscous och tzatziki

Söndag

Fläskfilé Black & White med potatisgratäng och rostade rotsaker
Dill- och gräslökspanerad fiskfilé med limemajjo och dillslungad potatis
Morotsbiffar med grönsakscouscous och tzatziki

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna