Karlskoga GK

Restaurang

 

 

Dagens lunch Vecka 16

Måndag

Stekt kycklingfilé med balsamicosky och champinjoner samt ugnsrostad potatis. -L -G
Grekisk köttfärsgratäng med fetaost och oliver samt tzatziki och ris.
Vegetarisk nudelwok med krispiga grönsaker och qourn samt thaidressing.

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
Fiskgratäng med räkor och sparris samt vitvinssås. -G
Vegetarisk nudelwok med krispiga grönsaker och qourn samt thaidressing.

Onsdag

Grönpepparbiffar med rödvinssky och råstekt potatis. -L
Bostonfylld choritzokorv med härligt potatismos och chilidressing. -G
Vegetarisk nudelwok med krispiga grönsaker och qourn samt thaidressing.

Torsdag

Fläsknoisette med kantarellsås och stekt potatis.
Champinjonsoppa med baconkross, tunna pannkakor med grädde och bärsylt.
Vegetarisk nudelwok med krispiga grönsaker och qourn samt thaidressing.

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna