Restaurang

I år kommer både restaurangen och kiosken att drivas av föreningen Funkis. Föreningen Funkis är ett socialt företag med syfte att skapa arbete och sysselsättning för personer som av någon anledning har haft svårt att komma in på arbetsmarknaden eller drabbats av någon ohälsa som gjort återgången till arbetslivet lång. För att en organisation skall få kalla sig ett socialt företag så skall all eventuell vinst i företaget återinvesteras i  ny verksamhet, fler tjänster, komptensutveckling, etc.

Vi är mycket glada för att fått Karlskoga golfklubbs förtroendet att driva golfresturangen och vår personal, med kockarna Jörgen Flood och Magnus Eriksson i spetsen, ser fram emot att få erbjuda klubbens medlemmar och gäster god mat och dryck.

Restaurangens öppettider är kl. 10.00-15.00 alla dagar i veckan under säsong.

För beställning ring 0586-333 55 eller 0586-501 11

Välkomna!!