Greenfee & Golfbil

Greenfee 9-hålsbanan

SeniorJunior
Alla dagar                                     150 kr75 kr

Golfhäftet: betalar halv ordinarie greenfee helgfria vardagar

Nora GK: 175 kr i greenfee alla dagar i veckan, gäller samtliga medlemskapstyper.

Degerfors Golf: Fullvärdig och fullbetalande medlem betalar 220 kr i greenfee helgfria vardagar. Lör/sön/helgdag är greenfeen 260 kr före kl. 14.00, därefter 240 kr. Vid tävling är tävlingsgreenfeen 100 kr, gäller endast fullvärdig och fullbetalande medlemmar. (gäller ej Race to España)

Bryngfjorden GK: fullbetalande medlemmar spelar fritt alla helgfria vardagar förutom juli månad.

Kårsta GK: fullbetalande medlem betalar 250 kr helgfria vardagar samt efter kl. 14.00 på söndagar.

Lindesbergs GK: 250 kr i greenfee helgfria vardagar, gäller samtliga medlemskapstyper.

Falun/Borlänge GK: fullbetalande medlem betalar 200 kr i greenfee alla dagar i veckan.

Kristinehamns GK: fullbetalande medlem betalar 250 kr i greenfee alla dagar i veckan, junior 125 kr.

Hagge GK: 25% rabatt på ordinarie greenfee alla dagar i veckan, gäller fullbetalande medlemmar. Vid tävling gäller ordinarie tävlingsgreenfee.

Vadstena GK: Fullbetalande seniorer får 100 kr i rabatt på greenfeen helgfri måndag-torsdag. Juniorer upp till 15 år spelar fritt alla dagar i veckan. Vid tävling gäller aktuell tävlingsgreenfee. Lör, sön, helgdag samt midsommarafton gäller ordinare greenfee.

Vallentuna GK: fullbetalande medlem spelar fritt helgfria vardagar samt lör/sön/helgdag efter kl. 14.00, övriga tider gäller halv ordinarie greenfee.

Saxå GK: 20% rabatt på ordinarie greenfee helgfria vardagar

Medlem 9-hålsbanan: betalar 200 kr vardagar, 250 kr lör, sön & helgdag vid spel på 18-hålsbanan. Betalar 100 kr i tävlingsgreenfee vid tävling

Vardagsmedlem: spelar måndag till fredag. Övriga tider erläggs halv ordinarie greenfee. Gäller även 9-hålsbanan.

Vår/höstmedlem: spelar fritt exklusive tiden 15 juni-15 augusti. Under denna tid erläggs halv ordinarie greenfee. Gäller även 9-hålsbanan.

Spelare med kort

Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Örebro läns golfdistriktsförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) samt svenska PGA-medlemmar kan erbjudas 1 fritt spel per år.

För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort/medlemskort uppvisas.

Golfbil

Karlskoga Golfklubb har 8 golfbilar av märket Club Car för uthyrning varav 6 är helt nya 2020. Spelare kan hyra golfbil till nedanstående priser (gäller 18 hål):

Medlem 80+ med läkarintyg 150 kr
Medlem med läkarintyg 200 kr
Gäst med läkarintyg 300 kr
Medlem- och gäst utan läkarintyg 400 kr

Vill man spela 36 hål betalar man 50% av ovanstående avgift i tillägg.

Bokning av golfbil sker via receptionen, tel 0586-72 81 90.

Observera att det är krav på körkort med behörighet B för att få hyra och framföra golfbil. Vid tävling måste godkänt läkarintyg uppvisas.

Intag av alkoholhaltiga drycker innan och under ronden är absolut förbjudet vid framförande av golfbil.