Greenfee & Golfbil 2024

Greenfee 9-hålsbanan

SeniorJunior
Alla dagar                                     150 kr75 kr

Golfhäftet: betalar halv ordinarie greenfee helgfria vardagar

Vi samarbetar med följande klubbar, aktuella rabatter hittar ni här:

Degerfors Golf
Nora GK
Kristinehamn GK
Bryngfjorden Golf
Hagge GK
Lindesbergs GK
Stjernfors GK
Kårsta GK
Köpings GK
Saxå GK
Falun/Borlänge
Vadstena GK
Vallentuna GK

Medlem 9-hålsbanan: betalar 225 kr vardagar, 275 kr lör, sön & helgdag vid spel på 18-hålsbanan. Betalar 100 kr i tävlingsgreenfee vid tävling

Vardagsmedlem: spelar måndag till fredag. Övriga tider erläggs halv ordinarie greenfee. Gäller även 9-hålsbanan.

Vår/höstmedlem: spelar fritt exklusive tiden 15 juni-15 augusti. Under denna tid erläggs halv ordinarie greenfee. Gäller även 9-hålsbanan.

Spelare med kort

Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Örebro läns golfdistriktsförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) samt svenska PGA-medlemmar kan erbjudas 1 fritt spel per år.

För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort/medlemskort uppvisas.

Golfbil

Karlskoga Golfklubb har 9 golfbilar av märket Club Car för uthyrning varav 8 är helt nya 2020-2023. Spelare kan hyra golfbil till nedanstående priser (gäller 18 hål):

Medlem 80+ med läkarintyg 150 kr
Medlem med läkarintyg 200 kr
Gäst med läkarintyg 300 kr
Medlem- och gäst utan läkarintyg 400 kr

Vill man spela 36 hål betalar man 50% av ovanstående avgift i tillägg.

Bokning av golfbil sker i samband med bokning av starttid via MinGolf eller via receptionen, tel 0586-72 81 90.

Observera att det är krav på körkort med behörighet B för att få hyra och framföra golfbil. Vid tävling måste godkänt läkarintyg uppvisas.

Intag av alkoholhaltiga drycker innan och under ronden är absolut förbjudet vid framförande av golfbil.