Senior

Måndagsgolfen 2022

Det blir 20 tävlingar med start den 25 april.

Startavgiften är höjd till 60 kr per person. Kortbetalning eller betalning direkt vid anmälan i Min Golf. Kontantlöst även 2022.
Vi fortsätter med spel i 3 klasser (A, B och C) med flytande klassgränser med en gemensam OoM-lista.
Du finner OoM-listan nedanför resultaten på Min Golf.

Sköt om Er, håll avstånd och var rädda om varandra.

Seniorkommittén

Tävlingsprogram 2022

Här hittar ni aktuella tävlingsprogram och lagledare mm.

Lagtävlingar

Vi spelar i ett antal olika serier med matchspel i mellansverige.
Läs här om de olika lagen.

Här kan du läsa anteckningar från seniorkommitténs möten:

golf, golfer, tee-3291685.jpg

Seniorkommittén

Seniorkommittén har som mål att entusiasmera seniorerna till deltagande i olika aktiviteter inom klubben och till att berika deras golfaktiviteter. Detta tar sig uttryck i form av arrangerandet av interna tävlingar, typ Måndagsgolf, engagemang i klubbarbetet och förbättring av banorna samt möjligheter till att deltaga i ett stort antal tävlingar på andra banor.

Både för damer och herrar finns det under året möjlighet att delta i ca 60 individuella tävlingar och dessutom i lag i 6 olika serier.

Utöver detta arrangerar kommittén uppstartsträff och avslutningsfest.