Senior

Måndagsgolfen 2024

Tävlingsprogrammet för måndagsgolfen 2024 är nu klart. Läs via länkarna nedan.
Totalt 20 tävlingar 15 single- och 5 par-tävlingar. Första tävlingsdag är den 22 april.

Bestämmelserna är ungefär samma som 2023 med några ändringar.
I scramble tävlingarna inför vi att båda spelarnas utslag skall måste användas, 6 vardera och 6 valfria.
Det blir fler priser i single-tävlingarna och färre i Order of Merit.

Seniorkommittén

Tävlingsprogram 2024

Här hittar ni aktuella tävlingsprogram och lagledare mm.

Lagtävlingar

Vi spelar i ett antal olika serier med matchspel i mellansverige.
Vill du delta i något lag så kontakta gärna lagansvarig, då det ibland saknas deltagare i lagen.
Klicka på länken Lagtävlingar Seriespel 2024 ovan för att läsa mer om seriespel och inkl länkar till OLGF, H65 och H75/H80.

golf, golfer, tee-3291685.jpg

Seniorkommittén

Seniorkommittén har som mål att entusiasmera seniorerna till deltagande i olika aktiviteter inom klubben och till att berika deras golfaktiviteter. Detta tar sig uttryck i form av arrangerandet av interna tävlingar, typ Måndagsgolf, engagemang i klubbarbetet och förbättring av banorna samt möjligheter till att deltaga i ett stort antal tävlingar på andra banor.

Både för damer och herrar finns det under året möjlighet att delta i ca 60 individuella tävlingar och dessutom i lag i 6 olika serier.

Utöver detta arrangerar kommittén uppstartsträff och avslutningsfest.

Protokoll seniorkommittén

Här kan du läsa anteckningar från seniorkommitténs möten: