Välkommen som golfcampare till Karlskoga GK!

Vi har totalt 7 st uppställningsplatser med tillgång till el för husbil & husvagn, varav 6 platser är bokningsbara och 1 plats tillgänglig för drop in. Se tillgänglighet för våra 6 bokningsbara platser här nedan. Uppställningsplatserna är belägna på golfklubbens asfalterade parkering i nära anslutningen till klubbhuset och övriga faciliteter.

Incheckning sker fr.o.m. kl 14.00. Utcheckning sker senast kl 13.00.

Ankomst skall anmälas i receptionen.

Som golfcampinggäst har du tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu inne i klubbhuset som är öppet mellan kl. 05.30-22.00 alla dagar i veckan.

Priser En uppställningsplats kostar 175 kr/natt, oavsett om du besöker oss som golfare eller icke-golfare.

Klubbens restaurang I klubbens restaurang serveras det dagens rätt mellan 11.00 – 15.00, men det finns naturligtvis även en á la carte meny. Vi har också öl- och vinrättigheter.

Klubbens pro/shop Vår pro finns tillgänglig för lektioner och vi har även en välfylld shop där du kan inhandla diverse golfprodukter.

Övriga faciliteter – Närliggande badplats med brygga – Korthålsbana, 9-håls pay & play som även våra besökare utan grönt kort kan spela på.

OBS! Vill du besöka stadens centrum så är det beläget 7 km från Karlskoga GK. Cyklar finns tillgängliga att låna av golfklubben.