Digitalt tävlingsscorekort

Vi kommer i år införa möjlighet för spelare att föra digitala tävlingsscorekort vid i princip samtliga tävlingar under säsongen.

Till en början kommer det som vanligt finnas utskrivna scorekort men vi hoppas att så många som möjligt kommer gå över till digitala kort. Från och med juni kommer det gå att signera sin score direkt i telefon, det kravet finns inte under maj månad som blir en testperiod. Då behöver ni signera ert scorekort och lämna in det även om ni fört scoren digitalt.

Det innebär besparingar både i pengar i form av utskrivna scorekort men det blir även arbetsbesparande när merparten av de tävlande för scoren digitalt. Risken att skriva en för låg score på ett hål och i förlängningen bli diskad försvinner i princip helt med ett digitalt kort då systemet varnar för eventuella konflikter mellan spelarens och markörens förda resultat på ett hål och ronden går inte att slutföra förrän eventuella konflikter är lösta.

Man behöver inte ladda ned någon app, man behöver bara en mobil med uppkoppling och webbläsare. Man får en länk till kortet via mail när scoreinmatningen öppnar, vanligtvis ca 1 timma innan första start. Har man inte tillgång till sin mail i telefonen finns scorekoden tillgänglig på startlistan. Adressen till scorekortet är 
https://s.golfbox.dk, där får man mata in scorekoden. Använder man länken i mailet kommer man direkt till scorekortet.

En komplett guide till digitala tävlingsscorekort hittar ni nedan.

Ge det gärna en chans, det är enklare än man tror! 

Användarguide digitalt tävlingsscorekort