Gäst och Boende

Välkommen att spela golf på Karlskoga Golfklubb!

Hos oss kan spela en naturskön 18-håls park- och skogsbana som lovordas av våra gäster samt en 9-håls Pay&Play korthålsbana.

Karlskoga Golfklubb har tre egna stugor för uthyrning samt en husvagnsparkering med elstolpar.

Vi har även samarbete med Lakelodge som erbjuder golfpaket för sina gäster.

Frökenborg

Bo i eget fullt utrustat hus endast 5 minuter från första tee! Huset, som kallas Frökenborg, ligger mycket vacket intill vår nio-håls bana med tillgång till uteplats och grillmöjligheter med totalt 8 bäddar. Fullt utrustat kök samt dush och toalett finns i stugan. Vi tillhandahåller handdukar, sänglinnen tas med själv. Avgifterna per dygn och person är:

Övernattning 200 kr
Övernattning & greenfee vardag 600 kr
Övernattning & greenfee lör/sön/helg 700 kr

Campingstugor, husvagn och husbil

Karlskoga Golfklubb har två stugor att hyra ut i direkt anslutning till banan, varje stuga innehåller fyra bäddar samt ett trinettkök. Dush och toalett finns att tillgå i klubbhuset. Vi tillhandahåller handdukar, sänglinnen tas med själv. Avgifterna per dygn och person är:

Övernattning 150 kr
Övernattning & greenfee vardag 500 kr
Övernattning & greenfee helg 600 kr

Vi har även husvagns/husbilsplatser på asfalterad yta med eluttag som kostar 150 kr per dygn. Man har då tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu i klubbuset mellan kl. 06.00-22.00.

För bokning av boende och husvagnsplatser, kontakta reception via telefon, 0586-72 81 90 eller info@karlskogagk.se.

Härligt hotellrum vid strandkanten av Våtsjön med vacker utsikt över sjön och dess omgivningar. Hotellrummet har eget badrum, terrass och pentry för självhushåll.

Du når hotellet med bil bara 11 min från Karlskoga Golfklubb via E18, avfart Våtsjön.

För Karlskoga GK’s gäster bor du i dubbelrum inkl frukostpåse fredag-söndag för 895 kr/natt. Bokas på telefon 070-266 93 30

Vi ser fram emot att ta hand om er för en fulländad golfsemester!

www.lakelodgeresort.se