Status på anläggningen

Drivingrange

Tyvärr ligger det massor med snö kvar på hela anläggningen och det kommer vara kalla nätter hela denna vecka. 

Vi hoppas kunna öppna rangen under nästa vecka om det blir varmare väder och plusgrader hela dygnet vilket krävs för att kunna koppla på vattnet till bollautomaten. Tjälen behöver gå ur marken och det behöver torka upp innan vi kan plocka med maskin. Om rangen blir snöfri kommande helg går det bra att slå med självplock. 

9-hålsbanan

Så fort 9-hålsbanan blir snö/isfri går det bra att spela men som det ser ut nu så dröjer det nog till tidigast kommande helg. Det var -10 grader när vi kom i morse så det går trögt med snösmältningen och den kommer inte igång förrän på eftermiddagen. Tänk på att det inte är tillåtet att beträda banan vid frost!

18-hålsbanan

Det ligger vårdukar på nästan alla greener och de ser ut att ha klarat vintern bra utan några skador! 

Vi hoppas kunna öppna banan efter städdagen 22 april men det beror på hur vårvädret utvecklar sig. När vi tagit ett beslut om öppning öppnar vi även tidsbokningen och det kommer ett separat utskick om detta.

Reception/shop

Vi planerar att öppna reception/shop efter påskhelgen med något begränsade öppettider tills dess att rangen öppnar.

Ywonne och Bumle har fyllt upp shopen och vill man vara ute i god tid går det redan nu att köpa årskort på rangen via appen GolfMore. Priserna är oförändrade, 1 395 kr för ett personligt kort och 1 995 kr för ett årskort för hela familjen (boende på samma adress). Det går självklart bra att köpa årskortet direkt i receptionen också.

I år välkomnar vi Ulrika Olsson som kommer jobba i receptionen mån-fre, många av er känner säkert igen henne från Degerfors Golf där hon har jobbat i många år.

Restaurang/kiosk

Restaurangen planerar att öppna för säsongen måndag 17 april. Det är som tidigare Funkis som driver restaurangen. Kiosken mellan hål 9 och 10 öppnar så fort vi öppnar 18-hålsbanan. Mer information om restaurangen och öppettider kommer inom kort.

Seniorupptakt

Tyvärr har det stått felaktigt datum för årets seniorupptakt i restaurangen på seniorernas sida på karlskogagk.se. Rätt datum och tid är onsdag 12 april kl. 15.00! Damernas upptakt genomförs samma dag kl. 18.00. Anmälan till respektive upptakt sker via MinGolf, de är upplagda som tävlingar. 

Glad påsk!